Uvarova пише:Alice пише:Привіт! Давно хотіла запитати абітурієнтів - чи реально списувати на ЗНО? А тепер незалежні тестування майже скінчилися, і моє питання має бути актуальним

Мне тоже было интересно...Я решила испробовать на ЗНО по биологии, которое мне вряд ли пригодится при поступлении. Дело было так - я почитала кучу форумов о списывании на экзамене, даже
на портале статейку нашла об этом. Думаю, надо попробовать. Наделала шпор, положила их под юбку, но списать мне так и не удалось

Смотрители ЗНО все время тестирования стояли, и пристально на нас смотрели. А мне казалось, что они на меня беспрерывно смотрят! Короче, переволновалась я больше из-за шпаргалок, чем по поводу недостатка знаний. Через 10-15 минут решила забыть про шпаргалки и надеяться на свои силы. Думаю, неплохо написала биологю

У мене схожа ситуація, але я завжди так роблю. Я завжди перед будь-яким іспитом готую собі шпаргалки. Тільки не для того, щоб списувати з них на іспиті, а просто для того, щоб краще запам'ятати матеріал. Коли пишеш - ти повторюєш та запам'ятовуєш додатковий раз. Чому б не скористатися такою можливістю?!
А на іспиті списувати, як на мене, це вже занадто. Хоча б тому, що всі готувалися, а тут я буду порушувати правила - це не моє.